Ludde

Chilu’s Ron Weasley  S49123/2003   
Titlar/Championat: SE UCH, DK CH, NO CH, NORD UCH
Född: 2003-06-28  (†) 2013-03-15

Ludde är stamfadern till Tibbetell´s Kennel. Ludde kom till oss i augusti 2003. Ludde var en speciell hund och hade ett speciellt förhållande till Veronika. Han fanns alltid vid vår sida i glädje och sorg.

Veronikas stora intresse startade i och med att Ludde kom in i vår familj. Ludde är utställd i hela norden och kunde titulera sig som Nordisk champion.

Ludde blev pappa till tre kullar valpar. Han fick en kull i Belgien hos Cun-Wa-Namba Kennel. Detta gjorde att vi fick möjlighet att fortsätta med dessa linjer efter Ludde.

Ludde var en hane av perfekt storlek. Han var kompakt och muskulös och med dem mest fantastiska färg man kan tänka sig. Han har givit denna vackra färg även till Shangri-La.

Ludde var den mest matglada tibbe man kunde tänka sig. Han åt allt han hittade, både på gott och på ont. Vi har fått många goda skratt av honom. Han hade ett typiskt tibbe temperament.

Vi är oerhört tacksamma över tiden vi fick tillsammans med honom och så tacksamma att vi fick denna kille från Chilu´s kennel.

Så tills vi ses igen…

Stamtavla för Ludde här under:

© Tibbetell´s Kennel 2023