Max

Uppfödning av Tibetansk Terrier


Medlem i Svenska Kennelklubben & Tibetanska Terrier Sällskapet i Sverige

Max

Kyang's Col-Ma  S-54199/2001   

Född: 2001-09-29


Max är vår första tibbe. Han kom till oss i slutet av 2001 och förändrade våra liv totalt. Max är en bestämd gammal man som nuförtiden tycker om att vila och har fått diverse vanor (som gamla hundar får)


Max är ”husses hund”. Han har aldrig haft någon vidare framgång i utställningsringen. Detta gjorde att vi tidigt bestämde oss för att klippa ner honom och han älskar att vara korthårig. Varje gång han får pälsen nerklippt så lever han upp och blir riktigt ”sportig” igen.


Max har varit en frisk hund i hela sitt liv. Han är en naturlig del av flocken och han följer med på våra långa skogspromenader och allt annat bus. Han går i sin egen takt och kan vara i sällskap med alla andra hundar utan problem.

Max tycker om sina pipleksaker och har en favorit leksak som vi har döpt till Anna. Henne vill han gärna ha med sig i sängen på kvällen när han skall sova.


Han är en riktigt bortskämd kille och sover på sin alldeles egen huvudkudde. Max är på sitt 15 år. Vi hoppas att han skall få fortsätta att vara frisk några år till!


© Tibbetell´s Kennel 2016