Ludde

Uppfödning av Tibetansk Terrier

 

Medlem i Svenska Kennelklubben & Tibetanska Terrier Sällskapet i Sverige

Ludde

 

Chilu's Ron Weasley S49123/2003

Titlar/Championat: SE UCH, DK CH, NO CH, NORD UCH

 

Född: 2003-06-28 (†) 2013-03-15

 

Ludde är stamfadern till Tibbetell´s Kennel. Ludde kom till oss i augusti 2003. Ludde var mitt allt och min själsfrände. Vi hade ett mycket speciellt förhållande och gemenskap. Han fanns alltid vid min sida i glädje och sorg.

 

Mitt stora intresse för utställningar startade i och med att vi fick honom. Ludde är utställd i hela Norden och kunde titulera sig Nordisk champion.

 

Vi har haft mycket skoj tillsammans och han och jag har åkt land och rike med många fantastiska upplevelser.

Ludde blev pappa till tre kullar valpar. Han fick en kull valpar i Belgien.

Kennel Cun-Wa-Namba har det gjort det möjligt för mig att fortsätta med Ludde´s blodslinjer, då de gav mig förtroendet för både Lady & Nouga.

Detta eftersom Ludde hastigt avled i mars 2013, då 10 år gammal.

 

Ludde var en hane av perfekt storlek. Han hade ett typiskt tibbe temperament. Han var kompakt och muskulös och med dem mest fantastiska färg man kan tänka sig. Han har givit denna vackra färg även till Shangri-La och till Lady´s mamma.

 

Ludde var den mest matglade tibbe jag någonsin träffat. Han stal all typ av mat överallt. Det finns många historier att berätta om vad Ludde gjort under sina år här tillsammans med oss. Vi har fått så många goda skratt av honom.

 

Jag är oerhört tacksam över den tiden jag fick tillsammans med honom och jag är så tacksam att jag fick möjlighet att köpa denna fantastiska kille.

Han har verkligen gjort en stor skillnad i mitt liv på många sätt.

Tills vi ses igen.....

 

 

 

 

© Tibbetell´s Kennel 2016